header_16

Bemutatkozás

Vállalkozásunkat az 1989-től kezdődő, az országban, a világban bekövetkezett gazdasági-politikai változások „kényszere” hozta létre. Minimális létszámmal és eszköz állománnyal 1993 májusában kezdtük meg biztonságszolgálati tevékenységünket.

Célunk: értéket szeretnénk teremteni a biztonságszolgálati piacon biztos pénzügyi háttérrel, innovatív gondolkodással, jól képzett, jól felkészült munkatársainkkal. Arra törekszünk, hogy működésében stabil, megbízható és rugalmas partnerei legyünk ügyfeleinknek.

Az Acélpajzs Kft. igyekszik az ügyfelekkel közösen a lehető legoptimálisabb biztonsági feltételek mellett együttműködni, nevezetesen: ha valaki anyagi terhet vállal annak érdekében, hogy vállalkozása, vagyona nagyobb biztonságban legyen cégünk díjmentesen „melléteszi a magáét”, a bűnmegelőző járőrszolgáltatást, ezzel is hozzájárulva az ingatlan és környéke közbiztonsági státuszának javításához, a nem kívánt események csökkenéséhez.

Fő profilunk az élőerős objektumvédelem, melyet egyéb (távfelügyelet, rendszertelepítés) szolgáltatásokkal kiegészítve, igény szerint kombinálva kínálunk meglévő és leendő ügyfeleink részére.

Cégünk abban a kitüntetett helyzetben van, hogy az ország lakosai, vállalkozói már húsz éve bízzák meg javaik, ingatlanaik védelmével. Mi ezt a felelősséget örömmel viseljük, ezért ahol lehetőségünk engedi, szívesen hozzájárulunk Hazánk általános közbiztonságának javulásához.