Élőerős objektumvédelem

Őrszolgálati tevékenységünk tájékoztató árai a következők:

Vállalási díjaink megállapításának alapja  „A Kormány 116/2018. (VII. 2.) Korm. Rendelete a minimális vagyonvédelmi szolgáltatási rezsióradíj 2018. évi mértékéről”   alapján.

A legalább középfokú iskolai végzettséget, illetve középfokú szakképzettséget igénylő munkakörben foglalkoztatott munkavállaló garantált bérminimuma teljes munkaidőben történő foglalkoztatás esetén 2019. január 1-jétől: 195.000 Ft.

Portaszolgálat.
Szolgálat ellátása: 1560 Ft / fő / óra -tól

A szolgálatot polgári – vagy egyenruhában végezzük. A szolgálatot ellátó bizt.őr feladatait külön szabályozza a munkaköri leírás, illetve a szerződés (ellenőrzés, ki- és beléptetés, áruellenőrzés, idegen nyelv ismerete, stb. ).

Objektumok belső őrzése illetve rendészeti feladatok ellátása.
Szolgálat ellátása: 1700 Ft / fő / óra -tól

A szolgálatot polgári – vagy egyenruhában végezzük. Igény szerint fegyverrel vagy anélkül. A belső őrtevékenységet is a megrendelő igényei szerint látjuk el.

Szabad területek, objektumok külső őrzése kutyával, és/vagy fegyverrel.
Őrtevékenység: 2500 – 2800 Ft / fő / óra -tól

Az őrszolgálat nappal 1 főből, éjszaka 2 főből áll, egy őr, illetve egy őrpáros kb. 2000 m2 nagyságú területig képes kellő sűrűséggel felügyeletet ellátni. A helyi sajátosságokat és igényeket az őrzés során figyelembe vesszük.

Szállítmány kísérés, -biztosítás.
A szolgáltatás díja egyedi elbírálás alapján (leendő) Szerződő Partnerünkkel közösen kerül megállapításra.

Recepciós szolgáltatás.
Vállalási díj: külön megállapodás alapján.

Az alkalmazásra kerülő személyzet angol, és/vagy német társalgási szintű nyelvtudással felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel rendelkezik. Külön igény alapján ettől eltérő, ill. speciális nyelvtudással rendelkező munkatársakat is tudunk biztosítani.

Személyvédelem.
A legnehezebb és a legnagyobb odafigyelést igénylő feladat. A speciális szolgálat miatt minden esetben az ügyféllel kötött egyedi szerződés az, amely vállalási díjunkat szabályozza.

Hosszútávú szerződéskötés esetén jelentős árengedményre van lehetőség!

Az áraink az ÁFA – t nem tartalmazzák.